Our Reviews

Jens Van Den Eeckhout
Jens Van Den Eeckhout
2023-10-09
Top verkoper, weet waar hij mee bezig is!
Ludwig de moor
Ludwig de moor
2023-07-21
Jendi is een jonge ambitieuze, professionele en eerlijke verkoper. Er werd een degelijke uitleg over de wagen gegeven en nadien werd een proefrit aangeboden. Een kleine opmerking over de wagen ( in mijn geval aanwezigheid van winterbanden ) werd weggewerkt met een nieuwe set zomerbanden ( A-merk ) zonder meerprijs. De gevraagde prijs voor de wagen was bijgevolg zeer eerlijk. De benodigde documenten voor inschrijving werden, na onderlinge afspraak, rechtsreeks overgemaakt aan mijn verzekeringsagent om de inschrijving vlug en vlot te laten verlopen. Negatieve kritiek is hier niet op zijn plaats.
jonathan charles
jonathan charles
2023-07-12
Zeer klantvriendelijk, vlotte en correcte afhandeling van mijn aankoop. Aanrader voor wie een wagen zoekt.
Walter Van rooy
Walter Van rooy
2023-07-06
Heel tevreden van quality motors en zeker van de eigenaar verkoper jendi echt top
Wouter stevens
Wouter stevens
2023-07-06
Dankzij de snelle en correcte afhandeling van de verkoop konden we er al de dag nadien mee op reis naar Denemarken. Een eerste test waarbij de wagen direct top werd bevonden.
hugo robijns
hugo robijns
2023-04-26
Een aanrader: wil je een wagen verkopen of aankopen, doe dan een beroep op deze firma. Juiste afspraken, stipte betalingen, mooie wagens. Dit kan niet beter!!!
arne baten
arne baten
2022-11-02
Snel en correct afgehandeld, vlotte persoon in omgang. Heeft mooi materiaal te koop staan, zeker eens de moeite om een bezoekje te brengen.
Tom Vandenecker
Tom Vandenecker
2022-06-24
Reeds meerdere malen samengewerkt met Quality Motors voor het verkopen van mijn bedrijfsvoertuigen. Enkel aan te raden. Duidelijke afspraken, snelle afhandeling en steeds met vooraf bepaalde prijsindicatie.
Award-winning, family owned dealership of new and pre-owned vehicles with several locations across the city. Lowest prices and the best customer service guaranteed.
Auteursrecht © 2021. Alle rechten voorbehouden.