Quality Motors uw automakelaar

Consignatie verkoop van uw wagen

Quality motors verkoopt uw wagen en doet het werk voor u. Wanneer u uw wagen in consignatie levert, blijft uw wagen uw eigendom. Als de wagen verkocht wordt, dan ontvangt u uw geld.

Consignatieverkoop van uw wagen is een interessante manier om uw wagen te verkopen omdat de prijs die u van een handelaar krijgt voor uw auto vaak een stuk lager is dan wanneer u direct aan een particuliere eindgebruiker verkoopt. Het zelf verkopen van uw wagen brengt bovendien veel handelingen met zich mee en daarvoor biedt verkoop in consignatie u de oplossing.

Waarom consignatieverkoop

Quality Motors heeft een jarenlange ervaring in de automotive branche, een groot netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil, garantie en financiering op particuliere auto’s. Dit alles zorgt voor een betere en snellere verkoop van uw wagen. Een particuliere verkoop van uw wagen is een bewerkelijk proces: reinigen, fotograferen, adverteren, te woord staan van potentiële kopers, faciliteren van bezichtigingen en proefritten, onderhandelingen en de verkoopafwikkeling. Dit proces vermijden kan door een verkoop in consignatie.

 

Alsook volgende redenen zijn een motivatie om uw wagen in consignatie te verkopen:

  • Veel potentiële kopers kopen liever niet een wagen van een particulier omwille van de risico’s die daar aan verbonden zijn. Door uw auto te verkopen in consignatie bij Quality Motors, een betrouwbaar en professioneel autobedrijf, zal deze perceptie grotendeels weggenomen worden, dit vergroot bovendien de doelgroep van potentiële kopers.
  • Als er daarnaast aanvullende zaken zoals garantie, financiering en inruil word aangeboden, komt dat de verkoopbaarheid sterk ten goede.
  • Wij zorgen voor een representatieve en omvangrijke fotoreportage voorafgaand aan een uitgebreide poetsbeurt.
  • Quality Motors heeft meer adverteermogelijkheden die beter en kostenefficiënter zijn dan voor particulieren.

Werkwijze en kosten

De auto’s die wij in consignatie nemen dienen betrouwbaar, vrij van schade, rost of andere gebreken te zijn en moeten een aantoonbare service historie hebben. Kleine reparaties kunnen eventueel in uw opdracht worden uitgevoerd. We bespreken, alvorens de verkoop in consignatie, samen een verkoopprijs op basis van een autotaxatie en een marktonderzoek. Wij inspecteren uw wagen grondig, reinigen hem in het geheel en maken een fotoreportage. In de advertentie zullen we direct een meerprijs opnemen voor de aanvullende garantie en bieden we een mogelijkheid tot inruilen of financiering aan.

De opstartkost voor het reinigen en het online plaatsen bedraagt 125 euro en dan per maand 54 euro. 

Bij succesvol verkoop kost het totaalplaatje 500 euro.

    Award-winning, family owned dealership of new and pre-owned vehicles with several locations across the city. Lowest prices and the best customer service guaranteed.
    Copyright © 2021. All rights reserved.